loading...
باران پاییزی وبلاگ جدید من
مهدی بازدید : 18 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)
بعضی وقتا بعضی چیزایی از دانیار می بینم که می مونم این کار یا این حرکت رو از کجا یاد گرفته, تو اون لحظات واقعا من می مونم چه حرکتی چه عکس العملی چه واکنشی راجب به این کار دانیار انجام بدم.. دانیار یه پسر فوق العاده تیز بینیه که با تیزبینی خیلی چیزایی که ما متوجه نمی شیم اون دقت می کنه و متاسفانه از اون کار تقلید می کنه

 

چند روز پیش برا سرگرمی دانیار و هم قدم شدنش با خودم یه بطری خالی آب رو رو زمین با پاهام شوت می کردم و به دانیار می گفتم بدو این دفعه نوبت توئه ... دانیار هم خوشحال و شاد همرام می دووید و با ذوق بطری آب رو به جلو شوت می کرد و همون کار کوچیک باعث شادی دانیار و همراهیش با من و از یاد بردن مامان بغلم کن شده بود.. تو همین جلو رفتن و پرتاب کردنا بود که یه دفعه دیدم دانیار به گوشه جدول خم شد و همرام نشد رفتم سمتش دیدم ته مونده سیگار رو از رو زمین برداشته و می گه مامان ایجا سیگار افتاده , برداییم بکشیم....

 

کاری به خوب یا بد بودن سیگار و سیگار کشیدن ندارم .. نقدی راجب به این مسئله ندارم اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که نه باباش نه دایی اش نه بابا جونش و نه حتی نزدیکترین دوستایی که باهاشون رفت و آمد داریم و حتی اقوامی که باهاشون در رفت و آمد هستیم هیچکدوم سیگاری نیستن... اما دانیار اونقدر خوب سیگار رو می شناسه که می دونه سیگار کشیدنیه.. اونم تو سن یک سال و 8 ماهگی... مسئله اینه که دانیار اینقدر رو  موضاعات دقت می کنه که شاید گاهی سیگار کشیدن رو تو خیابون یا خونه کسی دیده و توجهش رو جلب کرده...

 

این زنگ هشداری بود واسه من واسه خونواده ما که دانیار خیلی تیزه و کوچیکترین رفتارا و حرفا رو دقت می کنه و تقلید می کنه... الان من موندم چه برخوردی و چه جوری برخورد کنم که دانیار بهترین ها رو یاد بگیره و  از بدی های ناخواسته رفتار ما دور بمونه..

 

واقعا تربیت یه بچه خیلی سخته خیلی بیشتر از اون چیزی که من قبلا ازش می ترسیدم.. نیاز به یه مشاور دارم  هر طوری هست باید برم پیش یه مشاور


مهدی بازدید : 19 چهارشنبه 03 مهر 1392 نظرات (0)

Library of Congress

 کتابخانه ملی کنگره آمریکا 

 کتابخانه ملی ایالات متحده آمریکا، بازوی تحقیقاتی کنگره ایالات متحده و بزرگ‌ترین کتابخانهٔ جهان است که در پایتخت ایالات متحده آمریکا، شهر واشنگتن دی‌سی، قرار دارد.

رئیس کتابخانه کنگره «کتابدار کنگره» نامیده می‌شود و در حال حاضر جیمز بیلینگتون سمت کتابدار کنگره را دارا می‌باشد.

این کتابخانه که متعلق به کنگره آمریکا می‌باشد، با دارا بودن ۱۳۴ میلیون نسخه در رده دوم جهان از نظر تعداد منابع است و احتیاج به ۸۰۰ کیلومتر قفسه جهت ذخیره سازی کلکسیون خود دارد.

این کتابخانه شامل بیشتر از ۳۰ میلیون کتاب و اسناد چاپ شده به ۴۷۰ زبان مختلف می‌باشد. دارای بیش از ۵۸ میلیون نسخه دستنویس، بزرگ ترین مجموعه کتاب‌های کمیاب در آمریکای شمالی، از جمله انجیل گوتنبرگ (یکی از ۴ کپی کاملی که وجود دارد.) می‌باشد، شامل بیش از یک میلیون چاپ‌های دولت آمریکا، یک میلیون نشریات جهانی مربوط به سه قرن گذشته‌است. سی وسه هزار روزنامه مجلد، پنجاه هزار حلقه میکروفیلم و بیش از ششصد هزار کتب مصور کودکان را در بر دارد. دارای بیشترین مقالات حقوقی، ۴٫۸ میلیون نقشه و نت موسیقی، ۲٫۷ میلیون صوت ضبط شده، ویولون انتیک«بتز سترادیواریوس»وانواع دیگرآلات موسیقی سیمی ساخت خانواده «استرایواریوس» است.

مدیر این کتابخانه ملقب به کتابدار گنگره‌است.

این کتابخانه بدستور رئیس جمهور وقت جان آدامز در سال ۱۸۰۰ تأسیس گردید و در همین زمان پایتخت آمریکا از فیلادلفیا به واشنگتن منتقل شد. وقتی که در سال ۱۸۱۴ نیروهای استعمارگر بریتانیا اقدام به آتش زدن و نابودی کتابخانه نمودند، کتابخانه شامل ۳۰۰۰ جلد کتاب بود. توماس جفرسون با اهدای کتابخانه شخصی خود که حاوی ۶۵۰۰ نسخه کتاب از جمله یک نسخه قرآن کریم نیز بود اقدام به احیای مجدد کتابخانه کرد.

بودجه کتابخانه در سال ۲۰۰۶ نزدیک به ۶۰۴ میلیون دلار گزارش شده، و این کتابخانه ۳٬۷۸۳ نفر در استخدام دائم خود دارد.

گنجینهٔ کتب فارسی این کتابخانه حاوی کتب ارزشمندی همچون نسخه‌های خطی اسکندرنامه نظامی گنجوی، سفرنامه ناصرالدین شاه قاجار، شاهنامه فردوسی، اشعار عمر خیام، سعدی شیرازی، و تفسیر سیزده جلدی مثنوی مولانا جلال الدین بلخی اثر سید محمد تقی جعفری می‌باشد.

از سال ۲۰۰۴ تا کنون، کتابخانه ملی ایران با کتابخانه کنگره آمریکا روابط نسبتا مفیدی داشته است.

استفاده از کتابخانه

کتابخانه کنگره برای کارهای تحقیقی به روی عموم مردم باز است. همچنین تورهای گردشی نیز برای بازدید در آن انجام می‌شود. برای استفاده از اتاق مطالعه و دسترسی به مجموعه‌های آن کارت عضویت کتابخانه لازم است. هر فرد بالاتر از ۱۸ سال می‌تواند با رجوع به ساختمان مدیسن کارت عضویت کتابخانه را بگیرد. اما خروج کتاب از کتابخانه فقط برای کسانی مقدور است که عضو کنگره آمریکا باشند و یا قاضی دیوانعالی کشور باشند و یا از کارمندان خود کتابخانه باشند و یا از کارمندان رسمی دولت باشند.

از سال ۱۹۰۲ سایر کتابخانه‌های آمریکا می‌توانند کتاب‌هایی که نسخهٔ دیگری از آنها در سایر کتابخانه‌ها موجود نیست را از کتابخانه کنگره در خواست نمایند.


مهدی بازدید : 18 چهارشنبه 03 مهر 1392 نظرات (0)
انجام پروژه های مهندسی کامپیوتر پذیرفته می شود.

۱-وب سایت

۲-برنامه کاربردی

۳-مهندسی نرم افزار

و................

*بانازلترین قیمت و توضیح کامل پروژه در خدمت شما هستیم.

حسن محمد حسینی     ۰۹۱۲۷۸۳۹۸۲۳


مهدی بازدید : 17 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)
کارم را به جایی رساندی که.....

بشینم و منتظر نظرت باشم..

همین

 

 

  


تعداد صفحات : 15

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 147
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 110
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 122
  • بازدید ماه : 174
  • بازدید سال : 337
  • بازدید کلی : 3,963